TukTuk Topper

Wij ontvangen u en uw teamgenoten met een kopje koffie op de haven van Oudeschild. Na een korte instructie rijdt u, met maximaal 4 personen, zelf rond in deze stoere TukTuk. De bestuurder heeft een B-rijbewijs nodig en is minimaal 24 jaar. Deze spectaculaire tocht voert u door een uitdagend landschap. U ontvangt hiervoor een kaart van Texel en een routebeschrijving. U beantwoordt onderweg de vragenlijst en voert de opdrachten uit. Tussendoor gaat u van een echte Texelse (picknick) lunch genieten op een van de mooiste plekjes van het eiland. Na de lunch heeft u de keuze uit diverse leuke, Texelse uitjes. Ook hiermee kunt u punten voor uw team verdienen! Daarna vervolgen we de TukTuk puzzeltocht. In de haven van Oudeschild drinken we een borrel of glaasje fris en vindt de prijsuitreiking plaats.

 

Dagprogramma

  • Ontvangst met koffie met gebak
  • Uitleg en op pad!
  • Lunch onderweg
  • Programma naar keuze: Oud- Hollands Boerengolf, Ecomare zeehondenopvang, Bierbrouwerij met rondleiding en bierproeverij of Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora
  • Vervolg TukTuk tour
  • Afsluiting met borrel en prijsuitreiking op de haven
     
Prijs vanaf:   € 79,00 p.p. excl. btw
Zaterdag / Zondag:   € 89,00 p.p. excl. btw
Duur:   10.00 tot 18.00 uur
Deelname:   8 tot 60 personen
Uitleg en proefrit
Kaart van Texel
Routebeschrijving
Prijsuitreiking
Teambuilding

Tip: Dit dagprogramma op maat is exclusief vervoer op Texel. Wij kunnen dit op aanvraag regelen via Texeltours.
U kunt zich laten rondrijden in een gewone bus, Cabriolet bus, Engelse dubbeldekker of Amerikaanse schoolbus. Dit is afhankelijk van het aantal personen (en eventuele mindervaliden).

Algemene Huurvoorwaarden

U huurt de TukTuk onder de Algemene Huurvoorwaarden van de TukTuk Express Texel. Voor aanvang van de tocht bent u verplicht een huurcontract en de Algemene Huurvoorwaarden te tekenen (klik hier).

© TukTuk Express Texel | EN/OF Ontwerp & Communicatie