TukTuk Safari

Zelf rijden met de TukTuk met uw familie, vrienden of collega's. Ontdek Texel vanuit uw eigen TukTuk. Tijdens een leuke Safari-trip rijden we circa 1,5 tot 2 uur langs de mooiste eilandspots. Voor vertrek geven wij een korte instructie. Wij rijden in colonne door boerenland, bos, duinen en langs historische dorpjes. U rijdt zelf, terwijl de gids voorop de route uitstippelt. Halverwege tijdens een korte stop, op een schitterend gelegen uitzichtpunt, vertelt de gids alle ins en outs over Texel.

 

We rijden de Safari (met gids) van 10.30 tot 12.30 uur . Overige tijden in overleg. In het hoogseizoen (15 juli t/m 27 augustus ) kunt u geen Safari boeken. Kinderen jonger dan 2 jaar gaan gratis mee.

     
Prijs vanaf:   € 24,50 p.p. excl. btw
Zaterdag / Zondag:   € 29,50 p.p. excl. btw
Duur:   circa 2 uur
Deelname:   8 tot 80 personen
Rondrit met gids
Gevarieerde route
Vaste starttijden
Excl. hoogseizoen
Stop op uitzichtpunt

Tip: Deze Safari is exclusief vervoer op Texel. Wij kunnen dit op aanvraag regelen via Texeltours. U kunt zich laten rondrijden in een gewone bus, Cabriolet bus, Engelse dubbeldekker of Amerikaanse schoolbus. Dit is afhankelijk van het aantal personen (en eventuele mindervaliden). Tip: Bij een groter aantal personen, gaan we de groep verdelen in 2 groepen die tijdens de lunch wisselen. Of een deel van de groep rijdt mee op een Solex.

TukTuk loods De Vang 35

Alle TukTuk's worden verhuurd vanuit ons pand op het industrie terrein De Vang 35k in Oudeschild.

 

Openingstijden
Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur  (alleen op aanvraag tel. boeken of mailen )  
Van 1 april tot 31 oktober; in de winter alleen op aanvraag.

Algemene Huurvoorwaarden

U huurt de TukTuk onder de Algemene Huurvoorwaarden van de TukTuk Express Texel. Voor aanvang van de tocht bent u verplicht een huurcontract en de Algemene Huurvoorwaarden te tekenen. (klik hier).

© TukTuk Express Texel | EN/OF Ontwerp & Communicatie