TukTuk Rally

Wij starten deze ludieke rally op Texel vanuit de Haven van Oudeschild. Voor vertrek geven wij u een korte instructie en een routebeschrijving. Deze is uw leidraad voor de rally. U voert alle vragen en opdrachten van de vragenlijst uit tijdens de prachtige rit door de bossen, hei, duinen en de karakteristieke dorpjes van Texel. Bind onderling de strijd aan vanuit dit ludieke vervoermiddel met uw collega's, vrienden of familie. Het team met de meeste punten mag zich na afloop van de rally de trotse winnaar noemen en ontvangt een prijsje!

 

Kinderen onder de 2 jaar gratis / Vertrektijden in overleg.

     
Prijs vanaf:   € 37,50 p.p. excl. btw
Zaterdag / Zondag:   € 40,50 p.p. excl. btw
Duur:   10.00 - 13.30 uur of 14.00 - 17.30 uur
Deelname:   8 tot 80 personen
Uitleg en proefrit
Kaart van Texel
Vragenlijst met route
Prijsuitreiking
Teambuilding

Tip: Deze rally is exclusief vervoer op Texel. Wij kunnen dit op aanvraag regelen via Texeltours. U kunt zich laten rondrijden in een gewone bus, Cabriolet bus, Engelse dubbeldekker of Amerikaanse schoolbus. Dit is afhankelijk van het aantal personen (en eventuele mindervaliden). Tip: Bij een groter aantal personen, gaan we de groep verdelen in 2 groepen die tijdens de lunch wisselen. Of een deel van de groep rijdt mee op een Solex.

TukTuk loods De Vang 35

Alle TukTuk's worden verhuurd vanuit ons pand op het industrie terrein De Vang 35k in Oudeschild.

 

Openingstijden
Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur  (alleen op aanvraag tel. boeken of mailen )  
Van 1 april tot 31 oktober; in de winter alleen op aanvraag.

Algemene Huurvoorwaarden

U huurt de TukTuk onder de Algemene Huurvoorwaarden van de TukTuk Express Texel. Voor aanvang van de tocht bent u verplicht een huurcontract en de Algemene Huurvoorwaarden te tekenen. (klik hier).

© TukTuk Express Texel | EN/OF Ontwerp & Communicatie