TukTuk Op Maat

Een dagje Texel met echte Texelse-uitjes! Wilt u iets bijzonders tijdens uw bedrijfsuitje, familiefeest, verjaardagfeest, vrijgezellenfeest of bachelor party, bruiloft? Boek uw persoonlijke TukTuk Texeltour. We zorgen voor een onvergetelijke dag. U kunt u eigen thema bedenken, zoals een TukTuk Adventure, TukTuk schatzoeken, TukTuk puzzeltocht. Of neem contact met ons op; we brengen u graag op ideeën! In overleg is alles mogelijk, ook als de groep groter is dan 60 personen. Wij kunnen de groep verdelen in 2 groepen, die tijdens de lunch wisselen. Wij stellen graag een leuke TukTuk-dag op Texel voor u samen. Het eiland biedt alles voor gevarieerde invulling: een tocht met de TukTuk, een mooie wandeling of een mooie fiets- of solextocht over Texel, een boottochtje garnalen vissen en naar de zeehonden, parachutespringen, een bezoekje aan de bierbrouwerij, zeehondenopvang Ecomare, het juttersmuseum, de vuurtoren of avontuurlijk powerboat rib varen. Natuurlijk zorgen we onderweg voor lekker eten en drinken. Wat denkt u van een lunch op het strand bij Paal 17, een verzorgde picknick in het bos of een leuke barbecue? De TukTuk's zijn ook te huren voor het hele weekend of tussendoor, als speciaal vervoer.
Neem contact op voor alle mogelijkheden! Tel. (06) 214 520 52.

     
Prijs vanaf:   (afhankelijk van uw wensen)
Zaterdag / Zondag:   (afhankelijk van uw wensen)
Duur:   10.00 tot 18.00 of 21.00 uur
Deelname:   8 tot 60 personen
Uitleg en proefrit
Kaart van Texel
Routebeschrijving
Prijsuitreiking
Teambuilding

Tip: Dit programma op maat is exclusief vervoer op Texel. Wij kunnen dit op aanvraag regelen via Texeltours.
U kunt zich laten rondrijden in een gewone bus, Cabriolet bus, Engelse dubbeldekker of Amerikaanse schoolbus. Dit is afhankelijk van het aantal personen (en eventuele mindervaliden).

TukTuk loods De Vang 35

Alle TukTuk's worden verhuurd vanuit ons pand op het industrie terrein De Vang 35k in Oudeschild.

 

Openingstijden
Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur  (alleen op aanvraag tel. boeken of mailen )  
Van 1 april tot 31 oktober; in de winter alleen op aanvraag.

Algemene Huurvoorwaarden

U huurt de TukTuk onder de Algemene Huurvoorwaarden van de TukTuk Express Texel. Voor aanvang van de tocht bent u verplicht een huurcontract en de Algemene Huurvoorwaarden te tekenen. (klik hier).

© TukTuk Express Texel | EN/OF Ontwerp & Communicatie